check
HUJI Summer Workshop for Outstanding Students 2019 | The Racah Institute of Physics

HUJI Summer Workshop for Outstanding Students 2019

6 June, 2019

תלמידים יקרים שלום,

אנחנו שמחים להזמינכם להגיש מועמדות לסדנת קיץ בפיסיקה למצטיינים מסיימי שנה ב' בתואר בוגר (וכאלו שנותרה להם שנה עד לתחילת תואר שני) שתערך באוניברסיטה העברית בתאריכים 01-05/09/19 קמפוס גבעת רם. הסדנה מיועדת לתלמידים המעוניינים להמשיך למחקר ושוקלים להרשם לאוניברסיטה בשנה הבאה. בסדנה תחשפו לתחומי המחקר ולחוקרים המובילים במכון, בדגש על סדנאות ממוקדות בנושאים כגון אופטיקה קוונטית, פיסיקה גרעינית, אנרגיות גבוהות, ביופיסיקה, אסטרופיסיקה ועוד. הסדנא כוללת מלגת השתתפות בסך 600 ש״ח, תכנית חברתית עשירה, סיורים, ביקורים במעבדות ובמרכז הננו ועוד. כמו כן, במידת הצורך תתאפשר לינה במעונות האוניברסיטה למי שיבקש.

ההרשמה עד ה-15.07.2019 בקישור הבא.
אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לפנות אלינו במייל: hujiworkshop2019@gmail.com

כמו כן, אנחנו מזמינים אתכם לעמוד הפייסבוק ולערוץ היוטיוב שלנו שתוכלו לעקוב מקרוב אחרי פעילויות המכון.

וגם מוזמנים להצטרף לפייסבוק של הסדנה.

נשמח לראותכם,

החוג לפיסיקה, האוניברסיטה העברית בירושלים.

image can not be displayed